Út a sikerhez: hogyan segíthet a coaching a személyes és szakmai fejlődésben

Manapság szinte minden nagy vállalat vezetője tudja, hogy nem lehet egy céget folyamatos sikerekkel működtetni a fejlődés útján anélkül, hogy folyamatos fejlesztés és coaching ne lenne jelen a cég életében. Bizony nagyon sok energiát és időt kell fordítani arra, hogy a munkavállalók folyamatosan fejleszteni tudják magukat. Ez nem csak azért fontos, mert ebben az esetben kevésszer kell megküzdeni a munkaerő elvándorlás és a kulcsemberek hiányának problémáival, hanem azért is, mert az ügyfélközpontúság és az ügyfélelégedettség egyaránt folyamatos fejlődést fog mutatni a cég életében. Az én vállalatom nem igazán járt ebben élen, hiszen én sem gondoltam rá a működés elején, hogy ez fontos, vagy időt és energiát kell rá szánni, most azonban már egy teljesen profi céggel dolgozunk együtt ezen a területen is, hiszen a Kogwheel csapatánál jobbat el sem tudnék erre a feladatra képzelni.

Mindenkit csak bátorítani tudok arra, hogy ne sajnálja az időt és az energiát belefektetni ebbe a területbe, mert már pár hónap alatt is hihetetlen eredményt lehet elérni a szervezet hatékonysága, a vállalati kommunikáció és a vállalati hangulat terén egyaránt. Én biztos vagyok benne, hogy nem találnék jobb csapatot a feladatra mint a kogwheel, és csak ajánlani tudom őket bárki számára. Ha tökéletes partnert és tökéletes, fejlesztésben jártas csapatot, profi eredményeket szeretne valaki, akkor csakis őket keresse fel, mert biztos lehet benne, hogy nem fog csalódni. Nem csak a közös munkában, hanem az eredményekben sem.

Számomra meghozták a várt eredményt, egyre több az elégedett ügyfelünk és a problémás esetekben is nagyon sokszor hatékonyan és eredményesen tudnak fellépni a kollégák, ami eddig sajnos sok gondot okozott és problémát jelentett. Ma ez azonban már csak a múlt. Hihetetlen fejlődésnek örvend a cég, és biztos vagyok benne, hogy ez bizony a folyamatos fejlesztésnek és a Kogwheel csapatának is nagymértékben köszönhető.