Számomra fontos feladat

Az ember, hogy ha céget alapít, akkor egészen sokáig csak azért érzi magát felelősnek, hogy anyagilag egyenesben tartsa a vállalkozást, hogy kormányozni tudja a céget előre, a haladás és a folyamatos növekedés útján. Nem mondható könnyűnek persze ez a fajta feladatkör, de amint ez már stabilnak mondható, és a folyamatok szépen mennek, az ember rájön, hogy nem csak azért tartozik felelősséggel, hogy a cég szépen meneteljen előre, és hogy anyagi biztonságban tudja az összes munkavállalóját, hanem bizony az egészségükért és a biztonságukért is felelősséggel tartozik. Erre pedig számtalan dolog, tevékenység, anyag, folyamat veszélyt jelenthet a működés során, főleg, hogy építőipari vállalatként iszonyatosan sok nehéz anyaggal, festékkel vagy vegyszerrel dolgoznak a munkavállalók, sokszor magasban és veszélyes helyeken kell helyt állniuk, ami kifejezetten nehezíti azt, hogy mindig tökéletes biztonságban tudhassam őket.

Amint a fentieket tüzetesebben végig gondoltam, azonnal láthattam, hogy nekem egy profi és tökéletes eredményt biztosító, a munkavédelem minden szakterületén jártas csapatra van szükségem. Muszáj volt megkeresnem a legjobbakat a piacon, mert ráébredtem, hogy csak akkor tudok nyugodtan és kiegyensúlyozottan a menedzseri feladatokra koncentrálni, hogy ha az embereim teljesen tökéletesen biztonságban vannak. Hála a jó égnek egy tökéles ajánlás kapcsán rátaláltam az activesafety csapatára, akik már az első kapcsolatfelvételkor be is bizonyították, hogy tökéletesen tisztában vannak a feladat bonyolultságával és súlyával, és profi javaslatokkal és ötletekkel álltak már szinte azonnal elő.

Számomra tehát fontos volt a tökéletes biztonság, és ezt csak úgy tudtam kialakítani, hogy megkerestem a tökéletes szakembert a feladatra, és azt kell mondjam, hogy teljesült is a vágyam. Immáron közel két éve töretlenül és tökéletes elégedettséggel végzik a munkavédelem feladatait az Activesafety munkatársai, és maximális szinten meg is vagyunk velük elégedve. Nem csak az eredményekkel, hanem az egyszerű és bonyodalommentes közös munkával egyaránt.